Beoordelingen van Pom Lai Dordrecht

Recente recensies

5.0
jml Beltman
4 juni 2023

Zeer smakelijk en meer dan genoeg

P meijers
3 juni 2023
Nathalie
2 juni 2023

Prima ,te eten .

le grand
2 juni 2023

Sate en bijbehorende satesaus was waterig en had geen smaak.

Jan van dongen
31 mei 2023

Alles oke zoals ook voorgaande bestellingen.

Bianca
30 mei 2023

Het was heerlijk, jammer dat de babi ketjap erg droog was.

M.Hoogendijk
29 mei 2023

Alle gerechten waren tot mijn teleurstelling slecht. Een ander woord heb ik er niet voor. Ik hou er niet van om te klagen en dit ineen review te melden. Maar doe dit nu wel omdat ik denk dat het goed is dat u hier van op de hoogte wordt gebracht.. Het spijt me u dit te melden.

Dianne
29 mei 2023

Zoals gewoonlijk lekker gegeten en op tijd bezorgd. Wel jammer dat je er niet automatisch stempels bij krijgt als je het thuis laat bezorgen en dat de gebakken banaan vroeger lekkerder was dan de gepaneerde van nu. Verder zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hugo
27 mei 2023

Alles was erg lekker, alleen de bami had niet zo veel smaak helaas.

M a Lensink
27 mei 2023

Het eten had iets warmer mogen zijn. Goed op tijd. Heerlijk gegeten

Lenie
26 mei 2023
Ton Spits
26 mei 2023

Loempia en de spek waren deze keer wat aan de taaie kant.

Casper
21 mei 2023

Het eten was erg lekker, ik had alleen bij een hap Foe Yong Hai een eierschaal in mijn mond... Dat was minder smaakvol... Maar dat kan misschien gebeuren..!?!?

MarlĂšne
21 mei 2023

Al jaren lekker eten, goed bereid

Passuello
19 mei 2023

Ik vond wel heel lekker,toch vind de snelheid tussen het bestellen en tijd van bezorging wat bedenkelijk,want het was snel en lijkt dat alles van tevoren is bereid.Maar het kan anders zijn

Bert van t Land
15 mei 2023
Visser
14 mei 2023

Na digitale bestelling, mooi op tijd klaar en heel goed eten

Tjörven
14 mei 2023

Lekker menu en gratis kroepoek bij bestelling boven de 25 euro.

Iris
14 mei 2023

Bezorging prima, precies op het afgesproken tijdstip. Eten is erg lekker, goede kwaliteit en eigenlijk weer veel te veel 😊.

Ton Spits
11 mei 2023

Zoals gewoonlijk was alles weer prima-de-luxe. Alles prima van smaak, meer dan voldoende en exact op tijd afgeleverd. Vooral zo doorgaan.

John Bo
10 mei 2023

Prima. Als vanouds. Kwaliteit en kwantiteit!

Hoogendijk
8 mei 2023
Daphne
6 mei 2023

Wij zijn ontzettend blij met het eten en de service. Het eten is altijd lekker en de extra dingetjes zijn ook super! We hebben het al heel vaak besteld en dit blijven we doen. Zeker een aanrader!

Peter N
6 mei 2023

We hadden hete bami besteld, maar de bami was totaal niet heet. Het was gewone bami

M Schneider
6 mei 2023

Prima snel bezorgd.

Wouter Scheepbouwer
6 mei 2023

Eten was goed en erg lekker.

Smits
1 mei 2023

Ze zijn gewoon goed, altijd netjes optijd, en het eten is ook om je vingers erbij af te likken zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sedat Bilgic
30 april 2023

Alles was weer heerlijk en Top en altijd vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jonge
30 april 2023

Prima niks op aan te merken. Bezorging zeer Snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
30 april 2023
Karin
29 april 2023

Netjes op tijd bezorgd. Helaas mini loempia's waren taai. Eten was niet goed warm meer.

M. de Klerk
29 april 2023

Prima eten!

Robbert de Boer
28 april 2023

Het eten was keurig verzorgd ingepakt, goed warm en op tijd gereed. Alleen de twee (indische) rundgerechten smaakten niet zoals wij hoopten.. De saus had weinig smaak en het vlees was niet mals.

Ruinard
28 april 2023

Bestelling verliep vlekkeloos, mooi op tijd, en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Edward Versluis
28 april 2023

Precies op tijd bezorgd. Zowel kwaliteit als kwantiteit was zeer goed. Aanrader.

Teekens
24 april 2023

Het was dit keer weer prima en de bestelling stond op het afgesproken tijdstip gereed. Konden het eten zo aanpakken en weer door, omdat we bij het plaatsen van de bestelling al betaald hadden.

Martijn
23 april 2023

Goed eten, daar houden we van!

ruud van der Linden
23 april 2023

Goed eten en klaar op afgesproken tijd

Gert
23 april 2023

Top‌

Evertse
21 april 2023

Super snel en lekker top

Krijgsman
21 april 2023

Prima kwaliteit en Voldoende voedsel voor deze prijs. Op tijd bezorgd. Alleen temperatuur van het eten viel tegen

Van den Hurk
19 april 2023

Heerlijk gegeten!

Mirjam
18 april 2023

Altijd vers en lekker. Beste chinees van Dordrecht

Jay
18 april 2023

Smaakloos vet en door de mihoen signapore zat ergens onderin hele schep sambal

Bas molhuizen
17 april 2023

Als vanouds, heerlijk gegeten!!!

Bellaard
16 april 2023

Heerlijk en zeker genoeg

Ton Spits
13 april 2023

Zoals altijd, overdadig en heerlijk. Bezorging stipt op tijd.

Hans
12 april 2023

Heerlijk weer

Ricky van der Straaten
12 april 2023

Geen kroepoek meegeleverd ondanks dat het te besteden bedrag voldoende was. Babi Pangang spek erg vet. Satésaus was koud. Eerdere keren was het beter.

Carin
11 april 2023

Als altijd heerlijk

Reniers
11 april 2023

Goed en snel !

Robert-Willem
10 april 2023

Alles op tijd en warm. Bestelde gerechten waren lekker en ook onze gasten konden het zeer waarderen.

B.S.
9 april 2023
Irina
8 april 2023
Mw
7 april 2023

Veel sauce, weinig vlees, bijv. bij de Babi Pangang. Rundvlees grote, wat taaie stukken. Kwaliteit is echt beter geweest in het verleden.

Fam. Roubos
5 april 2023

Genoten van deze smaakvolle gerechten!

Piet Jaspers
3 april 2023

Helaas vond ik de maaltijden niet zo warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
2 april 2023

Ze zijn gewoon top! Eten lekker keurig optijd, want had het gevraagd en dat kan ik niet veel van andere bezorg bedrijven zeggen, maar zij zijn echt netjes! Dit is mijn mening!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 april 2023
Sedat Bilgic
2 april 2023

Was weer heerlijk lekker en de bezorging was top en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V
2 april 2023

We hadden 2 wok menu's en 2 patatjes met snacks. De menu's waren prima maar de patatjes en snacks was echt niets... De patat was zeer slap en nat dus niet te eten, de kroket was verplet dus ook zo de prullenbak in gegaan. De frikandel is (na schoon geschraapt van kroket vulling) wel op gegaan. De gratis kroepoek was niet lekker, deze was te lang in oud vet gebakken.

marco de bruin
31 maart 2023

veel keus, zekers het mnd menu is een aanrader omdat je zelf kunt kiezen wat je wilt hebben in tegenstelling met andere chinese restaurant is dit echt een unicum !! Top bezorgers, altijd vriendelijk

Ron
31 maart 2023

Zoals altijd klopte de bestelling 100%. Alles smaakte weer prima

Rob
30 maart 2023

Warm en Altijd lekker Porties meer dan genoeg

Ron brouwers
28 maart 2023

Verder nooit geen klagen, is gewoon een top chinees om te halen. Sambal of extra sambal blijf een zwak puntje. Ondanks altijd gezegd bij online bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen Abbing
25 maart 2023

Heerlijk gegeten, keurig op tijd gebracht.

Ton Spits
23 maart 2023

Prima eten, zeer smakelijk. Bezorging exact op tijd.

Brittney Pater
22 maart 2023

Hele snelle bezorging. Veel en heerlijk eten voor een goede prijs!

Richard
22 maart 2023

Geweldig goed Chinees afhaalcentrum. Vriendelijke bediening, goede kwaliteit van de gerechten. Ga er altijd vol vertrouwen heen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y.Torres
21 maart 2023
Andres
20 maart 2023

Best Chinees afhaal in Dordrecht wat ons betreft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Hofland
19 maart 2023

Koe lyoek balletjes waren erg hard. De eend in zwarte bonen saus smaakt niet lekker, was weinig saus. Nasi ook niet naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke de Kleine
19 maart 2023

We vonden het jammer dat er in de vegetarische loempia geen prei/wortel of andere groenten zaten. Alleen taugé. Ook aan de mihoen en foe yong hai waren geen groenten toegevoegd bij de vegetarische versie.

Leo en Ellis
17 maart 2023

Komen al heel lang hier. Gewoon goed.

Albert
15 maart 2023

Het smaakte echt nergens naar, geen kruiden geen zout etc. Ga ik nooit meer doen!

Erica Franse
13 maart 2023

Het vlees was droog en hard was niet te eten nooit.meer voorheen was het perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lm
13 maart 2023

Zoals altijd alles goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LS
12 maart 2023

Alles zoals afgesproken

Bert van t Land
12 maart 2023

Prima kwaliteit top bezorging exact op de gewenste tijd kortweg pomlaii is een toppertje in zijn segment

Kruithof
12 maart 2023

Het eten is goed en door telefoon of websitebezoek bestellen geen wachttijd alleen moeilijk een parkeerplaats te vinden!

Brouwer
11 maart 2023

Lekker eten, en snel bezorgd

Bellaard
10 maart 2023

Was helaas niet erg warm.verder wel weer heerlijk

C
10 maart 2023
Kayleigh
6 maart 2023

Het eten was koud. Normaal altijd super service. Helaas dit keer niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RvG
4 maart 2023

Was binnen de aangegeven tijd bezorgd. Goed warm. En erg lekker.

Anoniem
4 maart 2023

Het eten was heerlijk. Bezorgd op het aangegeven moment en goed warm. Heel fijn!

R.versnel
4 maart 2023
Ton Spits
2 maart 2023

Prima eten, bezorging op tijd.

Hans ten Wolde
2 maart 2023

Heerlijk en gemakkelijk bestellen en afhalen

Jacqueline C.
26 februari 2023

Heerlijke combi schotel met vis, kip en spek. SatĂ©, atjar, gebakken banaan en mini loempiaatjes en niet te vergeten kroepoek. Allemaal superlekker en nog binnen de drie kwartier bezorgd. Super‌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone Mekking-Spaans
26 februari 2023

Netjes en optijd geleverd eten was perfect en goed warm .Zal zeker vaker bestellen

Karin
26 februari 2023

Pom Lai doet wat het belooft.

Rob Pijl
26 februari 2023

Zeer snelle bezorging!

Klara
25 februari 2023

Combi menu was opzich heerlijk Alleen het varkensvlees in pindasaus waren grote stukken waar vrij veel vet inzat Voor de rest een heerlijke maaltijd

Aart
24 februari 2023

Lekker veelzijdig en goede kwaliteit

J.M. Bus
21 februari 2023

Heb via internet besteld, stond klaar toen ik het kwam afhalen. Goed ingepakt nog lekker warm bij thuiskomst. Zoals altijd weer erg lekker!

Stuij
20 februari 2023
Irina
19 februari 2023
Didi
19 februari 2023

Lekker eten en heel vriendelijke mensen

Piet de Jong
18 februari 2023

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd

Smits
18 februari 2023

Het was heel goed en lekkerv

Bernaardd
17 februari 2023

Prima op tijd geleverd! Maaltijd was prima warm . Goede smaak ,.aanrader

Ton Spits
17 februari 2023

Prima maaltijd. Heerlijk droge en knapperige loempia en de rest van de bestelling was perfect qua smaak en zeer uitgebreid. Alle lof! Vooral zo doorgaan.

Irina R
17 februari 2023
Mirjam
16 februari 2023

Altijd lekker . Goede kwaliteit en veel. Beste chinees van de drechtsteden

De vogel
13 februari 2023
Cora
12 februari 2023

Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

een Dordtse klant
12 februari 2023

prima weer!

Ann
10 februari 2023

Zoals altijd erg lekker!

Jan
10 februari 2023
nellie
5 februari 2023
Moerland
5 februari 2023

Omdat het eten met een langzaam vervoermiddel komt, koelt het eten sneller af. Wellicht hier rekening mee houden als het eten word ingepakt. Het eten zelf was heerlijk en bezorging was op tijd.

Els van der Hoofd
5 februari 2023

Heerlijk combinatiegerecht Snelle bezorging. Prima

John
4 februari 2023

Top

Jeanine
30 januari 2023

Lekker eten, goede prijs en service

Rinsma
30 januari 2023

Het was makkelijk de bestelling te plaatsen en het was snel gereed om opgehaald te worden. Het eten is heerlijk, alleen vonden we het een beetje te zout.

Bianca
30 januari 2023
VL
28 januari 2023

Het is super fijn dat deze Chinees bezorgd en dat ze zich eigenlijk altijd aan de afgesproken tijd houden. Helaas was de bestelling deze keer vrij lauw en ook wat flauw.

André
27 januari 2023

Pisang goreng was te droog en taai. Voor de rest was het als vanouds prima.

Eline
24 januari 2023

Ossenhaas erg taai en droog, niet wat je verwacht van ossenhaas. Tomatensoep was heerlijk en vult goed.

Angeline Valke
22 januari 2023
Stoop
22 januari 2023

Cha su vlees was er niet bij babi pangangspek niet lekker kip was wel mooi geroosterd

B
22 januari 2023
Visser
22 januari 2023
Pruijmboom
20 januari 2023

Was weer lekker.

Mirjam
20 januari 2023

Altijd vriendelijk. Vers en lekker eten . Alles perfect

Jordy
19 januari 2023

Beste Chinees in Dordrecht. Lekker eten, snel bezorging en super aardig personeel. Wij kunnen alleen aanraden.

Demi
16 januari 2023
Lisa
16 januari 2023

Top kwaliteit en kwantiteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
15 januari 2023
Annette
14 januari 2023

Geen.

Kirsten
14 januari 2023

- gado gado is echt niet goed. Veel te veel pindasaus en geen knapperige groenten. De saus los doen? En de groenten minder lang koken zou mijn tip zijn. - mihoen met garnalen kan smaakvoller. De garnalen wokken met knoflook? En de mihoen net wat minder lang koken zodat hij niet helemaal overcooked is zodra we thuis zijn. - de tjap tjoy en babi pangang was prima

CD
10 januari 2023

Bami met ossenhaas was niet apart (zoals bami met babi pangang) maar al door elkaar gehusseld en de ossenhaas was zo doorbakken (taai). Babi pangang was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan
9 januari 2023

Helaas was de ossenhaas vreselijk taai, niet weg te krijgen. Ook bestond het wok gerecht voor 80% uit taugé. Teleurstellend en niet voor herhaling vatbaar

J.A. Bil - Arpuco - Dordrecht
9 januari 2023

Niets op aan te merken !!!!!!

Bert van t Land
8 januari 2023

Super de luxe allemaal prima eten en snelle bezorging een topper

Marieke Jansen
7 januari 2023

Weer heerlijk gegeten!

fsc
7 januari 2023

Kwaliteit en kwantiteit prima. Bezorging netjes op tijd

Edwin
7 januari 2023

Altijd heerlijk, veel keuze en snelle levering

Lenie Molhuizen
2 januari 2023

Zoals altijd was het eten weer top en de bestelling op de minuut.

Nathalie
2 januari 2023
Jan
2 januari 2023

Het vlees/spek van de babi pangang was niet zo mals en sappig als ik gewend ben van Pom Lai. Dat geldt ook voor de sate babi. De pindasaus was flauw en vlek van smaak. Van de pangsit goreng waren een paar stukken niet bros en knapperig maar taai. Ik denk toch met een beetje weemoed terug aan de heerlijke maaltijden in het restaurant. Ik hoop dat die kwaliteit weer terugkomt in de afhaal/bezorg gerechten.

Maunder
1 januari 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cora
28 december 2022

Prima eten en bezorging netjes op tijd

Jack van der Starre
27 december 2022

Ruim voldoende voor meer dan 3 personen, op tijd klaar en zacht prijsje!

Serna
27 december 2022

Het was supergoed. Alles smaakte perfect

Dianne Bras
25 december 2022

Heerlijk gegeten. Jammer dat de gebakken banaan niet meer is zoals vroeger. Uit de kunst.

V van El
24 december 2022

Voor het eerst hier besteld. Alleen maar complimenten. Heerlijk, goed verzorgd en goede, vriendelijke bezorging.

JV
24 december 2022

Was heerlijk, precies op tijd bezorgd

Ron brouwers
19 december 2022

Zoals altijd prima kwaliteit prijs verhouding, heerlijk gegeten, en zeikerds hou je altijd dus op naar de volgende keer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
18 december 2022

Wat was het weer lekker en goede service was een klein foutje gemaakt, maar was heel snel opgelost echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wimslide
18 december 2022

Goed van smaak, netjes verpakt, bezorger was er 5 minuten voor de afgesproken tijd, niks mis mee!

Jacqueline
17 december 2022
wimhelm Becks
17 december 2022

het heerlijke eten was echt klokslag 17.30 uur binnen .we dachten wat is het veel ???? het bleek nog een klant te zijn aan de bon te zien direct gebeld .even later terug gebeld was verkeerd gegaan ,maar u mag dat ook houden ,dus de kinderen gebeld om mee te eten, bedankt het was heerlijk en de rest in de vries voor overmorgen je krijgt van ons 5 sterren

Germaine
14 december 2022
Peters
13 december 2022

De smaak was lekker, maar jammer dat de bruine bami lauw was, met nauwelijks vlees. De miniloempia's waren zelfs koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prima
11 december 2022
Esther vannBodegraven
10 december 2022

Heerlijk eten en erg veel

Eric
10 december 2022

Normaal altijd heel tevreden, helaas dit keer minder. In de Nasi zaten eierschillen, de Babi Pangang Spek was enorm vet en niet knapperig en bij de Ajam Pangang in Ketjapsaus was zoveel maizena gebruikt om de saus dik te maken, dat de smaak ervan tegen viel en de maizena enorm te proeven was. voor de rest alles lekker en keurig op tijd en warm bezorgd!

Kaat
3 december 2022

Eten op tijd bezorgd en goed warm. Jammer alleen dat de Kroepoek helemaal kapot was.

Hans
3 december 2022

Altijd lekker en staat klaar op de gereserveerde tijd.

Erwin
3 december 2022

Al een lange tijd even geen Chinees eten gehaald. Misschien te vaak gegeten. Al jaren goede ervaringen met Pin Lai. Zij zijn voor mij de beste in Dordrecht.

Jan
29 november 2022

Lekker eten, op tijd afhalen, vriendelijke mensen.

Monique
25 november 2022

Altijd genieten

Graaff
23 november 2022
Erik
22 november 2022

Sommige gerechten waren niet zo warm maar voor de rest goed eten.

Cora
22 november 2022

Precies op tijd bezorgd en het eten was goed. Voor herhaling vatbaar 👍

Marije
21 november 2022

Wij zijn fan van Pom Lai. Altijd lekker, goede service. Aanrader!

van der Maas
21 november 2022

Het eten was koud!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
21 november 2022

Heerlijk eten en ruim voldoende

Hendrik Groen
18 november 2022

Uitmuntend.

Marian Marissen
14 november 2022

Was weer een heerlijke loempia die we besteld hadden, was mooi op tijd klaar

Prins
13 november 2022

Gewoon goed, als altijd. Best snel bezorgd, zeker op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
12 november 2022

Levering was ruim op tijd en goed warm..kwaliteit van het menu was geweldig en heel lekker.

Jeanie Hufken
12 november 2022

Lekkere Chinees en gloeiend heet bij afhalen Perfect match met besteltijd op de website en afhaaltijd

Vd hoek
11 november 2022

Babi pangang saus was niet lekker

RvdL
10 november 2022

Heerlijke maaltijd, alleen de mini loempia's waren niet warm. De rest was prima en op het afgesproken tijdstip gebracht.

Michael
9 november 2022

beste chinees in dordrecht

Van Zwieten
7 november 2022
Steven
6 november 2022

Bezorging was perfect. Vaker gerechten afgehaald en prima in orde. Helaas was de smaak deze keer ver te zoeken. Zowel de nasi/bami als de kip kerrie was niet goed, Jammer. De pangafilet was wel in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L de Schrijver
6 november 2022

Lekker eten en netjes op tijd bezorgd

Annette
3 november 2022

Lekker eten en op tijd met bezorgen.

M.schneider
31 oktober 2022

👍

Jan
31 oktober 2022
Ellen
30 oktober 2022

Goede en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. V
30 oktober 2022

Lang geleden dat wij zo goed Chinees gegeten hebben. Was verrukkelijk. Bezorger was perfect op tijd, 5 sterren dik verdiend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wessel
30 oktober 2022

Lekker gegeten, met de luxe om het niet af te halen maar te laten bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda Eelman
30 oktober 2022
m den braven
28 oktober 2022

altijd al goet geweest kom er al jaar en en nu met bezorging aan huis het kan niet beter hep mijn verjaardag gevierd vanavond en eten besteld en het werd netjes gebracht

Albert
27 oktober 2022

Peking eend met ketjapsaus en nasi besteld en tjap tjoy met ossenhaas en Chinese bami. De kwaliteit van de producten is goed en de Chinese bami is erg lekker, verfijnd van smaak. De peking eend was lekker krokant gebakken. De peking eend en de ossenhaas in de Tjap Tjoy mogen wél iets beter gekruid zijn. De bezorging was perfect.

Irene Schouten
27 oktober 2022

Het is ALTIJD geweldig goed en heerlijk eten en de service is iedere keer weer helemaal top. Super aardig personeel vooral de eigenaresse. Een dikke vette 10!

Pedro
24 oktober 2022

Heerlijk!

A.Tschermak
24 oktober 2022

Es begann schon mit der ĂŒberpĂŒnktlichen Lieferung unserer Bestellung und so erfreulich ging es weiter. Wir hatten ein deutsches Paar zu Besuch und wollten sie mit einer Chinesischen Reistafel von Pom Lai beeindrucken. Das gelang auch erfolgreich, den GĂ€sten schmeckte es nicht nur offensichtlich, sie sparten auch nicht mit Anerkennung. Übrigens: natĂŒrlich wurden auch wir von der Preiserhöhung zum 1.Oktober betroffen, aber die war auf Grund der UmstĂ€nde nachvollziehbar und gleichzeitig immer noch maßvoll - jedenfalls fĂŒr diese hohe QualitĂ€t. Andreas Tschermak, Dordrecht, 24.10.22

Esther van Bidegraven
23 oktober 2022

Prima eten zoals altijd

A
17 oktober 2022
Hans ten Wolde
17 oktober 2022

Heel erg handig online te bestellen en het na korte tijd al op kunnen halen. Hele goede service en erg lekker.

Nanda
17 oktober 2022

We hadden babi pangang spek maar dat was meer vet dan vlees đŸ˜«

Henk kannegieter
15 oktober 2022

Mijn enigste zorg is dat door de enorme prijsstijging de weg naar het restaurant heel weinig genomen gaat worden.

schot
15 oktober 2022

Goedendag, Jaren geleden dat ik eten bij u besteld heb. De loempia en het knapperige rundvlees ( pangang) was goed. Echter, de bak met bami met ossenhaas was bagger vet en heb ik in zijn geheel weggegooid. Nog getracht het vet eraf te krijgen met keukenpapier maar dit hielp niet. Al met al geen geslaagde actie en zonde van mijn geld. mvrgr

Wilco
14 oktober 2022
Vleesenbeek
13 oktober 2022

Altijd goed!

J van Dongen
10 oktober 2022
van der Linden
9 oktober 2022
Nancy
8 oktober 2022

Erg lekker eten en netjes op tijd bezorgd

Dirk
6 oktober 2022

We hebben heerlijke loempia's gegeten

Melvin
5 oktober 2022

Eten was top! Kroepoek dat er bij zat (2 pakketjes) waren echt in 1300 stukjes gebroken. Ik vermoed met de bezorging.

P Huizinga
3 oktober 2022

Het eten was niet heet, maar lauw. Alles smaakte een beetje hetzelfde. Viel erg tegen. Jammer

Chantal
3 oktober 2022

Normaal heel tevreden maar nu waren sommige bakjes en half vol en dat met de toegenomen prijsstijging viel tegen.

K . Rprst
3 oktober 2022

Er zit een weinig of geen smaak aan de bestelling en zal geen bestelling meer volgen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
2 oktober 2022
Annette
2 oktober 2022
Hordijk
1 oktober 2022

Eten was heerlijk, bezorging was ruim op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar

Marjolijn Fruyt van Hertog
1 oktober 2022

We hebben helaas geen loempia's bij onze bestelling gehad

Andreas Tschermak, Dordrecht, 1.10.22
1 oktober 2022

Nach lĂ€ngerer Zeit haben wir wieder bei Pom Lai bestellt, inzwischen online und mit Lieferung ins Haus, und sind wahrhaftig nicht enttĂ€uscht worden. Das Essen war so lecker wie noch in guter Erinnerung und womöglich noch reichhaltiger, denn das ‚Menu Compleet‘ war so komplett, dass es reichte, um uns beide fĂŒr zwei Tage satt zu machen (und dann war noch eine Menge ĂŒbrig!) Die Organisation war angenehm routiniert: Die Terminabsprache war prĂ€zise und der freundliche Besorger brachte das Bestellte pĂŒnktlich und esswarm bis in die KĂŒche. Kurz: es war wirklich alles zu unserer vollen Zufriedenheit.

hello
30 september 2022

Chiew Yim Har is te zoutig. Eend is heel zwart en geen groenten erbij voor 17 euro.

Erik Gijsberts
29 september 2022
Prima
29 september 2022
N
29 september 2022

Bezorging was snel en netjes. Het eten was warm. Helaas niet lekker. Flauw, te nat, te vet.

Shashi
27 september 2022

Goeie eten komt al jaren

Cock
25 september 2022

Goed zoals altijd. Wel een flinke prijsverhoging doorgevoerd

Dineke
22 september 2022

Beste chinees in Dordrecht. Alleen mis steeds mijn stempels
..

Ilona
22 september 2022

Dingen uit frituur waren lauw en droog. Tap tjoy smaakte verbrand. Bami was ook niet beste welke we ooit gegeten hebben. Bezorging was wel de tijd die genoemd was.

Inez
21 september 2022
Sandra Westerbeek
19 september 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valkman
19 september 2022

Good food and a lot for just a little bit of money

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boers
18 september 2022

Super snel bezorgd, een heerlijk gegeten. Was best veel voor ons 2, dus morgen er weer van genieten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jongeneel
17 september 2022

Het eten was goed zoals altijd, maar helaas bij aankomst al koud. Wat we zonde vinden en warm smaakt het nog beter!

Angeline Valke
11 september 2022

heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scheers
11 september 2022

Alles was top zowel de bestelling als de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jong
8 september 2022
J Veenstra
7 september 2022

Is precies op tijd bezorgd, eten was goed warm en smaakt heerlijk

Jan
6 september 2022

Lekker eten. Helaas geen saus bij de babi pangang, wat dit gerecht toch wel een droge hap maakt

de Bruijn
6 september 2022

Altijd heerlijk eten!

John
5 september 2022

Combinatie gerecht prijs voor hoeveelheid eten wat je krijgt is top. Maar over de kwaliteit waren wij niet te spreken. Gebakken banaan leken wel aangebrande kroketten. Smaak Is persoonlijk maar de kwaliteit van deze gerechten liet Echt te wensen over. Vroeger kwamen We wekelijks Bij Pomlai maar na vandaag is dat verleden tijd Jammer Loempia’s heel taai

Olaf
4 september 2022

Warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boukje Nederlof
4 september 2022

Bezorging was een kwartier eerder dan de doorgegeven tijd. Erg prettig. Eten was prima en uitgebreid. Ik vroeg om Koe Loe Yuk te vervangen door een portie gebakken banaan. Er zaten twee porties bij ipv Koe Loe Yuk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
4 september 2022

Weer erg lekker!

De Vries
4 september 2022

Al jaren onze favoriet! Zelfs op onze bruiloft hebben ze de catering gedaan. Altijd vriendelijk geholpen en heerlijk eten. Veels te veels ook. Miranda

S van Waardenberg
3 september 2022

zo als altijd was het erg lekker, behalve de Daging Ketjap was erg taai

Bellaard
2 september 2022

Super lekker eten. Goede hoeveelheid. Mag alleen wel wat warmer .

Andres
29 augustus 2022

Snelle levering, ruim 20 minuten eerder (op een zondag) en meer dan genoeg aan eten bij de complete menu's. Kwaliteit is zeer goed, vlees is mals en de gerechten zijn goed bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prima
28 augustus 2022

Primaii

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlene
28 augustus 2022
Berlinda
28 augustus 2022

Precies op tijd en alles heerlijk warm ontvangen van een keurige bezorger.

Birsak
27 augustus 2022

Goede prijskwaliteit. Snel en prima eten.

Vliet
26 augustus 2022

We hadden voor 18.30 uur besteld, het werd 18.17 besteld, nog niet alle eters waren thuis, waardoor het helaas al behoorlijk afgekoeld was.

André
24 augustus 2022

Bezorging keurig op tijd. Prima eten. Goede porties en lekker.

Annette Schakel
23 augustus 2022
Annette Geluk
22 augustus 2022
Sa
22 augustus 2022
Jan
21 augustus 2022
Rene de Ridder
15 augustus 2022

Bestelling was netjes op tijd, maar kwalitatief niet best. We hadden een combi menu en een portie pansit goring. Met de pansit begonnen, deze was taai. We hebben beide na 2 happen de hele portie weggegooid. Daarna de mini loempia’s, die waren iets beter maar ook wat taai. Aansluitend aan het combimenu begonnen, dit was redelijk, maar geen topper. We hadden best veel over , want porties zijn erg groot. Maar waar we dit normaal zouden bewaren voor de dag erna, hebben we alles nu direct weggegooid. Jammer
.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
11 augustus 2022

Heerlijk gegeten, voldoende en warm, super!!! Alleen 1 puntje qua bezorging, was behoorlijk te vroeg.

S
10 augustus 2022

Was goed

L Scheers
7 augustus 2022

Heerlijk gegeten en alles netjes op tijd bezorgd

Olaf
4 augustus 2022
B
2 augustus 2022

Het eten was top maar als ik online bestel en een mailtje krijg dat ik het 19:10 kan afhalen, en vervolgens nog 40 minuten mag wachten bij pom lai word ik daar niet blij van
 stuur dan een mailtje met de juiste tijd


Jenny
2 augustus 2022

Het eten was op zich hartstikke lekker en we komen zeker nog terug, maar het was erg jammer dat de bami en nasi bij de vegetarische gerechten niet vegetarisch was? Hadden we dit specifiek moeten vragen? Misschien kunnen jullie dat wat duidelijker aangeven op de site?

Dick Piket
31 juli 2022

Het was zoals gewoonlijk weer heel goed en niet duur, het zou wat minder mogen maar beter zo als te kleine porties en op tijd klaar en vriendelijk, als je de eigenaresse bij de supermarkt tegenkomt kent ze je ook, altijd vriendelijk

Carin
27 juli 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk precies gekregen waar we om gevraagd hebben

Diane Haksteen
25 juli 2022

Bezorgster heel klantgericht Top hoor

Angeline Valke
24 juli 2022

Heerlijk eten!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
22 juli 2022

Was weer heerlijk de loempia mag iets krokanter en minder touge gemixt met andere groente voor de rest top de beste Chinees van Dordrecht

Dennis
22 juli 2022

Ik ken Pom Lai al vanaf mijn kleuter jaren (en ik ben 54!). Al 45 jaar heel lekker en een begrip in Dordrecht!

Anneke
21 juli 2022

3 Verschillende wokgerechtjes. Allemaal even heerlijk. De vertrouwde loempia's ook weer super lekker en voor ons idee droger dan voorheen. Dus geen lekkage. Wij zijn al jaren klant en zijn van plan dat ook nog wel even te blijven !

Vanessa
19 juli 2022

Zoals gewoonlijk uitstekende kwaliteit en vriendelijk contact en bezorging. Ook alle wensen zoals saus apart etc. keurig uitgevoerd, tot snel đŸ‘đŸ»

Lorenzo
18 juli 2022

Dankjewel. Lekker gegeten. Goede porties. Goede prijs. Op tijd bezorgd.

Marie
18 juli 2022

Wat een fijne manier om te bestellen: via de website, waarbij je de afhaaltijd zelf kunt bepalen. En het eten was heerlijk, goede smaken, genieten.

A.J.Houweling
18 juli 2022

alles was erg lekker behalve de mihoen ik heb weleens beter gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
17 juli 2022

Naar mijn mening het beste Chinese restaurant van Dordrecht. De bezorging is altijd op tijd, warm en constant in de bereiding. Heerlijk eten ruime keuze vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norman
15 juli 2022

Het bestellen via de website gaat heel gemakkelijk. De kwaliteit van het eten is wat minder.

Claudia
12 juli 2022

Snelle bezorging en goede kwaliteit

LP Noordzij
12 juli 2022

Alles prima geregeld!

Cecile de Bruijn
11 juli 2022

Prima eten, erg lekker! Goede en uitgebreide keuze. Altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Voor ons de beste in Dordrecht.

JGM
11 juli 2022

Precies op de afgesproken tijd bezorgd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inez
9 juli 2022

De gebakken banaan was te dik gepaneerd en daardoor niet lekker De rest helemaal top !

Bart
8 juli 2022

Grote klasse van Pim Lai. Het eten smaakte weer prima en de bezorging was stipt op tijd. Super!

Jeroen
7 juli 2022

Heerlijk eten, op tijd klaar en meer dan genoeg!

Els
7 juli 2022

Zoals altijd: goed!

Irina
6 juli 2022
LS
2 juli 2022

Keurig op tijd en alles was top 1e keer bij deze zaak maar heerlijk gegeten

Kranenburg
1 juli 2022

Snel & Lekker

Wilco
1 juli 2022

Snellere bezorging dan verwacht, goede kwaliteit en prima hoeveelheden!

Borsje
29 juni 2022

Uitstekend! We hebben weer heerlijk gegeten!

Talma
26 juni 2022

Heel netjes op tijd geleverd. Moeilijk om de juiste hoeveelheid in te schatten voor het aantal personen. Altijd teveel. Maar ook heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
26 juni 2022

Was heerlijk Julie zijn de beste van Dordrecht en de bezorger was heel vriendelijk en netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
26 juni 2022
HGMW
25 juni 2022
Jan de Jager
21 juni 2022

alles was, zoals we gewend zijn bij Pom Lai, weer prima in orde. Voor het eerst gekozen voor bezorging en keurig op tijd en nog goed warm. Ook was het weer lekker en meer dan genoeg!

Ron brouwers
20 juni 2022

Altijd heerlijk eten , bezorger altijd prima optijd, het is voor ons de Chinees van Dordrecht, alleen nu voor de 3e keer bij bestellen geen sambal erbij geleverd terwijl we dit aangegeven hadden bij de opmerkingen, dus beetje slordig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik.
19 juni 2022

Compleet menu besteld met pangsit als extra deze was niet goed afgebakken en taai de daging ketjap hiervan was het vlees niet door gegaard. Wij zijn beter gewend . Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
19 juni 2022

De gevraagde bezorg tijd was uitstekend. Het eten wat lekker zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
19 juni 2022
René Blankenstein
19 juni 2022

Zoals we gewend zijn, was het Menu Compleet weer uitstekend!

Peter
18 juni 2022

Zo als altijd heerlijk gegeten

Anoniem
16 juni 2022

Had Bami Pom Lai besteld. Erg lekker en compleet. Zoals met kroepoek en atjar. Goede prijs kwaliteitverhouding. Was voor ons de eerste keer hier omdat de chinees bij ons op het winkelcentrum ermee op is gehouden.

Joshua
15 juni 2022

Het was weer beter dan de vorige x. Wel m'n ei de vega bami vergeten, had er nog om gevraagd